Werkwijze

Als u zich aanmeldt voor preventief cardiologisch onderzoek bij Cardio Prevention krijgt u van ons een uitgebreide vragenlijst die u invult vóór het onderzoek.

Wij werken met het one-stop-shop principe. Dit wil zeggen dat alle onderzoeken en het eindgesprek met de cardioloog in één consult plaats vinden (met uitzondering van holteronderzoek).

Het kleine preventief cardiologisch onderzoek duurt 3/4 uur
Het uitgebreide preventief cardiologisch onderzoek duurt 1 1/2 uur

Veel verzekeraars vergoeden preventief onderzoek uit de aanvullende verzekering! Controleer dit in uw polisvoorwaarden.

U kunt ook vragen aan uw werkgever of hij het cardiologisch preventief onderzoek voor u wilt betalen.

Preventief cardiologisch onderzoek is belangrijk voor uw werkgever omdat er tijdig kan ingegrepen worden indien te veel risicofactoren of pathologie aanwezig zijn. Dit draagt bij aan de effectiviteit en de continuïteit van u als werknemer en kan u en uw bedrijf veel geld besparen.

Betaling vindt plaats na afloop van het preventief cardiologisch onderzoek. U krijgt een bon voor uw aanvullende verzekering of voor uw werkgever. Er is een pinapparaat aanwezig.

Indien u cardiologische klachten heeft kunt u een verwijzing vragen aan uw huisarts voor cardiologie Heelsum (www.cardiologieheelsum.nl) en wordt het consult rechtstreeks verrekend met uw verzekeraar via de basisverzekering.

Contact

Wilt u iets weten over onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Naar contact